Lite semester bilder från sommaren -05.
På besök hos släktingarna i Skåne med utflykter till höger och vänster!
Framförallt en tripp till Tyskland och Bordershop ;-)
Resten av resan ser ni på bilderna här!

En av de första resorna gick till Ale stenar i Kåseberga. Ko studie! Ale stenar är alltså en form av forntida kalender med stenar formade efter solens olika lägen på året. Utsikten var det inget fel på.
Svanens stjärnbild på en av stenarna! Höga kusten!! Kossor strövade i området, på väg ner tillbaka. Else väntade på oss i bilen! Lunch i Skillinge, jag hittar rätt med kameran...
 
Fika på café Annorlunda i Kivik. Besök på musteriet i Kivik. Torning torso i Malmö, SVINDEL!! Det lyste färgade strålkastare mot byggnaden därav färgerna! Anna-Lena och jag tar oss en stänkare i eftermiddags solen!  
En resa över Öresundsbron! Genom vägtullen och upp på bron, inte så märkvärdigt som jag trodde det skulle vara! Sen ner på Pepparholmen innan man kör ner i den 5 km långa tunneln. På båtresan Rödby-Puttgarten var vi rejält hungriga! 4 våningar SPRIT, halleluja ;-)
-Så, då var det bara att börja spendera! Det var nästan lite för mycket att välja på ;-) Killar kan, snacka om last! Nåt skan man väl se av tyskland, en staty iaf.
På bron igen tillbaka till Malmö! Nåt annat som är kul är att tura mellan Helsingborg/Helsingör! Glada miner! Tokjävlarna Robert o undertecknad!
Två Kennethar! Middag igen då! Man äter mycket i Skåne minsann! Nu ska det ätas fisk i Svanhall, mums! Kennetharna, Else, Göran och Anna-Lena är på plats Sedan en tur ner till Mölle!!
Samlad trupp! Kul i bild! Vy över Mölle! Vy över havet mot Danmark Solnedgång i Helsingborg!
 
Stämning över sundet!
Ett par dagar i Stockholmstrakten. Ett besök på Sjöhistoriska museumet och Estonia utställningen med sällskap av dåvarande kompisen Mia Nerby. Sen en sväng upp i Kaknästornet! Stora Värtan och frihamnen. Gärdet och Birka Princess mitt i prick! Nacka och det har gått ett varv! Mia posar.
Bondens marknad i Mariefred. Dags för en liten tågresa med museitåget ut till Läggesta! Tjusiga vagnar! Kamin för kalla resor!
Intressant skylt! Lok vändning i Läggesta! Lokföraren och konduktören! Vy över viken, och konduktören. Utkik över hjorthagen. Gripsholms slott. Tillbaka på stationen måste loket vändas åt rätt håll igen!
 
Jag och mitt lok! I huset ovan spelade man in filmen "Kajsa Kavat"...