Fotoalbum!

"Här har jag samlat lite bilder från ditt&datt.

Semester bilder!
Ta en titt på lite knäpp(t)a bilder från semester resor de senaste åren:
Klicka på årtalen!   Semester 2003  Semester 2004  Semester 2005  Semester 2006

 

"September 2006, dags att köra grävmaskin igen!!

 
Jaha, nu var det dags att köra maskin igen. Hynboholm stenkross i Kil hamnar vi då. En STOR Volvo och en liten Volvo. Hans Ledin kör upp 45 tonnaren så att jag kan få prova lite. (Skopan är STOR!). Hans visar lite hur stenkrossen fungerar och startar upp den! Stor tung apparat! Nu är det snart min tur!
 
Så ser det ut bakom spakarna! Koncentration! Visst fan är det kul! Men det är inte så himla lätt, men det gick ju lite bättre än förra gången! -Power, det är hårt och stumt att gräva i sprängsten!

 

"En av mina livsdrömmar går i uppfyllelse då jag får köra en stor grävmaskin i september 2005!

Jag blev lurad att följa med upp i skogen av min kompis Tomas för att kolla en grej, men där stod en grävmaskin i stället! Lite instruktion om hur man kör en 26 tonnare! Det går ju bra! Roligt, minsann! Nåt blev det i skopan!
 
-Voilá, mallig grävmaskinist!
Lite av varje!
Jag hittar saltkråkan -till slut... Jag får spatt&spader... En dragspelare 1999. -KULT!  Jag kompar självaste allsångsledaren Bosse Larsson på Dancing Queen 2001, häftigt ! Farsans hus i Malax, 2001.
Hemmagjorda instrument i Finland. Tänk vad man kan göra med ugnsfolie, eltejp och brädlappar. Spana in det fina mikrofonstavivet! Min balla kaprifol sommaren 2005. Farsan och jag jammar lite, september 2005. Farsan september 2005. Jag och Jane äntrar Silja Symphony septemer 2005.
Morsan sommaren 2006. Syrran och Vinny, Jonas och Jaana 2006. Syrrans pool! Jonas med en av hemmets fjäderfän! Jonas Richards.
Jonas i blågult!  Jaana Richards, tämligen nyfödd. Min balla kaprifol sommaren 2006. -Häpp! Farsan sep. 2006.
Syrran med familj på Sverige besök. Huset i Kungsängen. -Jaha....?!. Ann-Helen hittar en anledning och använder den... Familjen Richards i buskarna. Hockeylaget har gått i brygga...eller nåt!.
Jaana Richards betraktar världen i snön... Mor o dotter. -Häpp! Jonas och jag.
Fina vyer! Jonas o Jaana. Baksidan innan snön kom.  Gullplutt.
Andra charmtroll. Charmtrollet. Kakmonstret Jonas.
 
Vinny lyssnar på dansbandsmusik och reagerar som om han gillar det! Jonas, Vinny och Jaana. Jonas&Jaana. Daisy in memoriam.  
Mina katter Bisse&Sigge
Två lurvisar! Det är varmt! Bisse vet hur man bäddar bekvämt i en portfölj! -Sticker du upp? Katt på hett biltak!
Bisse vet hur man bäddar bekvämt i en saxlåda också! Sigge är katt (i) lådan. Mycket päls! -Tittut! Charmtroll!
         
         

© Kenneth Herrgård 1999-2006